'Verstappen sloeg vader (niet)'
Entertainment

'Verstappen sloeg vader (niet)'.

OPHEF! Volgens kwaliteitscourant de Telegraaf tuigde Jos Verstappen zijn vader Frans zondag af, nadat (klein)zoon Max vijfde werd tijdens de Grand Prix van Hongarije. Op een terras in Montfort zou opa zijn gal hebben gespuwd. Maar nu noemt opa Frans het verhaal "één groot lulverhaal". 

"Ik ben er nu echt helemaal klaar mee. Moet je kijken, hier", zou Frans gezegd hebben, terwijl hij meerdere wonden op zijn hoofd toonde aan een verslaggever van de krant van wakker Nederland. Hij zou zijn eigen zoon een "chagrijnige en vervelende jongen" genoemd hebben. "Hij heeft gewoon losse handen. Klopt, dat is al vaker gebleken."

"Die achterlijke krant." Een aangeslagen Frans doet vanochtend zijn verhaal bij Radio 538. "Jos kapot maken, Max kapot maken en opa kapot maken. Stelletje honden zijn het." Wel zou hij een flinke discussie met zijn zoon hebben gehad, maar daarbij zouden de handjes van Jos niet hebben gewapperd. "Ik ben geëmotioneerd omdat ik het verhaal niet terug kan publiceren, want dat doen ze niet", aldus Max' opa. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →