Vervelende VPRO-halfgod Lubach laat vlees stickeren
Entertainment

Vervelende VPRO-halfgod Lubach laat vlees stickeren.

De immer lafludieke Arjen Lubach heeft weer het nieuws gehaald, met dank aan zijn lemmingen-fanbase die alles wat hij zegt ademloos van bewondering klakkeloos uitvoeren. (Okee,  Die Ene Uitzending was WEL erg goed en voor de verandering eens niet risicoloos laf, maar daar werd de achterban dan weer huilieboos over.)

Natuurlijk hoort vegetarisch drammen tot het repertoire van Lubach, en dat gaat er bij de kijkertjes in als een satékroket bij een SBS6-kijker. Dus produceerde het program 'Slechter Leven Keurmerk-stickers' voor vlees uit de bio-industrie. De stickers zijn al allemaal OPPERDEPOP bij de VPRO.

ANP heeft het als plicht op zich genomen om kritiekloos persbureau te spelen voor alle ludieke deugacties van Lubach, en brengt gretig het zoveelste non-nieuwtje over het programma:  

"Lubach lanceerde zondagavond een stickeractie tegen niet-diervriendelijk vlees. Daarop staan plaatjes van dieren die onder erbarmelijke omstandigheden leven. Mensen kunnen de plaatjes op vlees zonder keurmerk plakken. Maar Lubach zei in zijn televisieprogramma ook met een vette knipoog dat het niet de bedoeling is om de stickers stiekem op vlees in supermarkten te plakken."

'Met een vette knipoog', ooohoohoohoo jongens wat gewaagd en rebels! Dus als u in hipsterrijke buurten opeens rare stickers aantreft op lekker goedkope kiloknallerverpakkingen bij de supermarkt, dan weet u waar het aan ligt. (Kopen, trouwens, die kiloknallers, en invriezen. Want boodschappen worden duurder dus u kunt het maar beter vast in huis hebben.)

Wij zijn reuzebenieuwd waar de ideale schoonzoon ons volgende week weer mee gaat verrassen. Een lekker gekke actie tegen bladblazers? Een oproep om allemaal je anus te bleken en foto's van het resultaat op twitter te zetten? Iets komisch met ironische kersttruien? 

Alle artikelen geladen. Overzicht →