Verwarde drugsgebruiker duikt in denkbeeldig zwembad 

11 juli 2018 - 14:40

Drugs maakt meer kapot dan u lief is. Nooit gebruiken dus. De 22-jarige Redouan uit Kraainem is dit weekend om het leven gekomen nadat hij hallucinerend van de verdovende middelen op een dak klom en dacht in een zwembad te springen. In werkelijkheid stortte hij te pletter op straat.

Het slachtoffer had met zijn vrienden het meerdaagse festival Les Ardentes bij in het Belgische Luik bezocht. Na het feest gingen de jongens nagenieten op de camping, toen Redouan zonder iemand te informeren vertrok. Zijn broeders hadden geen idee waar heen hij was.

Hij bleek eerst op een hek te zijn geklommen, waarna hij verder omhoog klauterde naar een dak. Toen hij op de dakrand zat, hebben opgetrommelde hulpdiensten ruim veertig minuten geprobeerd hem van het dak af te krijgen. Zonder resultaat, Redouan dacht dat hij bij het naar beneden springen in een zwembad terecht zou komen. 

In werkelijkheid kwam hij in aanraking met straatstenen. Ondanks dat er nog getracht is zijn leven te redden, is de jongen enkele uren later in het ziekenhuis bezweken aan zijn verwondingen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie