Verwarde Pool sloopt huis en inwoners
Binnenland

Verwarde Pool sloopt huis en inwoners.

In Den Haag hebben een moeder en dochter in de nacht van zondag op maandag moeten vrezen voor hun leven nadat er een verwarde Pool hun huis was binnengedrongen.

De vrouw vertelt tegen De Telegraaf dat de man zeker twintig keer tegen haar voordeur aantrapte en ineens in haar gang stond, om vervolgens direct door te lopen naar de kamer van haar dochter. "Die had zich gelukkig verstopt", aldus de doodsbange vrouw.

De man begon vervolgens in het Pools te schreeuwen en riep de hele tijd een naam. Ook besloot hij op een meegebrachte blokfluit te spelen en hield hij een druif (WTF) tegen de vrouw aan. Naast de blokfluit en druif had hij ook een honkbalknuppel bij zich. De vrouw wist die af te pakken en hem een ferme klap te geven.

Dat liep echter compleet fout af. De man reageerde als door de duivel bezetten en besloot op de vrouw in te slaan, keihard aan haar haren te trekken en moeder en dochter van de trap te gooien. 

Niemand wil bloedend tweetal helpen

Eenmaal op straat schreeuwden de slachtoffers om hulp. "Werkelijk niemand reageerde. Terwijl het toch duidelijk hoorbaar moet zijn geweest". Ondertussen barricadeerde de man de voordeur van de woning met onder andere een losgesneden gasfornuis.

Politie: Goh, welke liedjes blokfluit u zoal?

Ook had de man nog een verrassing in petto voor de politie. Hij kleedde zich uit en begon op het balkon een blokfluitconcert te geven. "De politie vroeg hem vervolgens welke liedjes hij ging spelen", aldus het verbouwereerde slachtoffer dat een speciaal arrestatieteam er TWEE UUR over zag doen om de man te kunnen overmeesteren.

Complete huisraad gesloopt

Van het huis is weinig meer over. De koelkast is van binnen besmeurd met bloed, overal ligt glas en alle spullen zijn zo'n beetje uit het raam gegooid. De opgelopen verwondingen van de vrouw moesten in het ziekenhuis gehecht worden.

Wie is/zijn nou het/de slachtoffer/slachtoffers?

Bekenden van de slachtoffers zijn razend. "Midden in de nacht lopen twee hevig bloedende dames op straat en pas na een kilometer wil iemand ze helpen. Ze zijn zelfs ergens weggestuurd. En wat nu? Die verwarde man zit lekker opgesloten en krijgt alle hulp."

Tsja, welkom in Nederland.

Alle artikelen geladen. Overzicht →