Verwarde strandmasturbeer-pipo shoqueert jonge meisjes 

09 mei 2018 - 10:30

JA! ALWEER EEN VERWARDE MAN. Rukt u zichzelf af op het strand? Dan vertoont u volgens de politie verward gedrag. Het staat er echt.

Gisteren gebeurd op het strand tussen Bloemendaal en IJmuiden: de politie arresteert een strandrukker, omschrijft aftrekken volgens NH Nieuws als 'verward gedrag'. Enkele strandgangers hebben zichzelf in de slachtofferrol gepositioneerd, door een blik op de man te werpen. Naar verluidt lijdt iedereen nu aan PTTS, want iemand die zichzelf aftrekt hebben zij vast nog nooit gezien. Behalve op pornosites dan, of als vriendjelief het doet, of als zij het voor vriendjelief doen. Maar dat is anders.

Tip: je kunt ook gewoon de andere kant opkijken natuurlijk. Sorry, dat is misschien niet helemaal de bedoeling. Nederland geilt nu eenmaal op de 'afschuwelijk wat ik heb meegemaakt'-verhalen. Doet het altijd goed voor de tissueverkoop.

Ongezouten conclusietrekkend: huis in brand steken, ruiten van joods restautant intimmeren, met lage bloedsuikerspiegel op mensen inrijden, mensen neersteken etc. etc. = allemaal 'verward' gedrag. 

Conclusie nummer twee: kappen met rukken op dat middels gordijnen afgesloten zolderkamertje bij moeder de gans. U wilt toch immers niet beticht worden van het vertonen van verward gedrag?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie