Verwardiër dreigt Turkse ambassade met aanslag 

12 februari 2018 - 10:15

Hoe zat dat nu ook alweer volgens Frank Paauw, politiechef in Rotterdam? Verwarde mensen zijn 'dodelijker' dan terroristen toch? Even opzoeken. Okee, dat heeft hij inderdaad gezegd. We trekken het na omdat we geen Lodewijk Asscher-gehalte, oftewel niet bestaande citaten, in onze artikelen willen hebben.

Gisteren was het raak in Dordrecht, een 36-jarige Schapenkop, verward van beroep, pleegde een telefoontje naar de Turkse ambassade met de mededeling dat er door twee personen een aanslag op hen zou worden beraamd. Na die woorden pleurde hij de telefoon op de haak.

Alarmfase één in politieland, agenten spoedden zich direct naar het gebouw aan de Jan Evertstraat en zetten het korte tijd af. Ondertussen werd het adres van de beller nagetrokken, waarop een x-aantal politieagenten naar de woning togen.

Toen de Dordtenaar in de smiezen kreeg dat zijn huis omsingeld was, liep hij naar buiten met een voorwerp dat op een vuurwapen leek. Agenten sommeerden hem het object neer te leggen, maar daar voelde de man niet zo veel voor. Daarop werden waarschuwingsschoten gelost.

De man kon uiteindelijk overmeesterd worden en verblijft momenteel op het politiebureau. Het voorwerp dat hij bij zich droeg bleek een speelgoedpistool.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie