Victorie! Coke snuiven op het WK-voetbal!
Raar

Victorie! Coke snuiven op het WK-voetbal!.

Kop op, niet alles is kudt in Rusland. Dat willen politieke figuren als ene Karin Ollongren u weliswaar graag willen laten geloven, maar zo is het toevallig niet. Het land, dat nou niet echt bekendstaat om een open drugsbeleid, zal tijdens het aankomende WK-voetbal in specifieke gevallen een oogje dichtknijpen.

U leest het goed: een Al Pacino-achtige berg poedersuiker (ahum) door uw neusholtes laten gieren? Een heerlijk verfrissende injectienaald in een van uw nog net zichbare aderen jassen? Of bent u meer van de beginnersdrugs, zoals wiet en hasj? 

Het kan en mag gewoon op de tribunes in Rusland, zo meldt De Telegraaf die het weer van verschillende Russische media schijnt te hebben. Wij spreken/lezen geen Russisch, dus nepnieuws = mogelijk.

Er zit echter wel een maar aan verbonden. Wanneer u geen recept en benodigde papieren bij de hand heeft, gaat het hele feest niet door. Althans, niet legaal ;)

De Russische politie gaat niettemin scherp controleren of de door u meegebrachte dope authentiek zijn en of het recept daarvoor niet vervalst is. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →