Viespeuk Thijs in hoger beroep: 'Hij heeft geen hersens'

Viespeuk Thijs in hoger beroep: 'Hij heeft geen hersens' 

23 augustus 2023 - 11:57

Thijs Römer heeft toch nog een hoofdrol te pakken, deze keer in zijn eigen soap. Je kunt namelijk wel stellen dat er een hoop gaande is in het leven van de veroordeelde pedofiel. Er dreigt een gevangenisstraf boven zijn hoofd en heel Nederland kotst de gevallen acteur inmiddels uit. Toch hoopt Thijs onder zijn straf uit te komen en heeft besloten in hoger beroep te gaan. De mensen op straat vinden dat niet echt sympathiek: “Hij is niet goed bij zijn hoofd.”

De zelfbenoemde hulpverlener was zich van geen kwaad bewust toen hij besloot om minderjarige meisjes vingerles te geven. Misschien was hij door zijn vrije opvoeding in Amsterdam niet op de hoogte dat ze dat ook gewoon via internet konden opzoeken, aan leeftijdsgenootjes vragen of het in de praktijk leren. Hij bedoelde het zo goed en nu moet hij tussen criminelen achter de tralies boeten voor zijn zonden. “Als ik Thijs was had ik het boetekleed aangetrokken”, aldus verstandige mensen op straat.

Naast wat ongevraagd advies zijn er ook mensen die voor eigen rechter willen spelen: “Al die gasten die dit flikken moeten ze opknopen.” Het feit dat Thijs zelf een dochter heeft vindt iemand echt onvoorstelbaar: “Je moet toch beter weten op zo’n leeftijd, ook als ze zich zelf aanbieden.” Voorlopig verdwijnt de acteur nog niet achter de tralies, het is wachten op het hoger beroep. Als het een beetje meezit wordt zijn straf nog wat hoger, dan hoeft hij de boze menigte niet zo snel weer onder ogen te komen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml