Viespeuk Thijs nu officieel pedofiel

Viespeuk Thijs nu officieel pedofiel 

09 augustus 2023 - 11:44

Gisteren heeft de rechter besloten dat viespeuk Thijs Römer officieel een zedendelinquent is, hij is dus gewoon pedofiel. Hij kreeg deze titel omdat hij dickpics stuurde naar minderjarige meisjes, verzamelde kinderporno en verleidde de kinderen. Voor het plegen van deze misdaden werd hij veroordeeld tot drie maanden celstraf, waarvan twee maanden voorwaardelijk, en een werkstraf van 240 uur. Veel mensen op straat vinden de straf veel te weinig: “Hij moet levenslang krijgen.”

De inmiddels werkloze acteur vond het normaal om de meisjes vingertips te geven, blijkbaar vond hij zichzelf hier nogal een expert in. Omdat hij in Amsterdam opgegroeid is en een vrije opvoeding heeft gehad vond hij dit volstrekt normaal. Beetje flauw om de schuld bij je ouders te leggen. En lang niet elke Amsterdammer is natuurlijk pedofiel: “Ik kom zelf uit Amsterdam en ik weet niet waar hij die bullshit vandaan haalt."

Een vrouw met mooie zonnebril vindt het een goed idee om voor eigen rechter te spelen: “In sommige landen hakken ze gewoon je lul eraf. Huppa!" Zij is niet de enige die graag was overgegaan op geweld: “Als het mijn dochter was geweest had ik hem vermoord.” Toch is er ook een vrouw op leeftijd die het allemaal wat milder ziet: “Ik vind het zo wel goed en dan moet het ook over zijn. Iedereen moet wel een kans krijgen."

Om het leed voor de slachtoffers nog iets erger te maken heeft de viespeuk besloten om in hoger beroep te gaan. Maar of dat verstandig is? “Wij kennen het gezegde appelleren, dus in hoger beroep gaan, is riskeren. Het kan ook zwaarder worden”, aldus advocaar Richard Korver.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml