Viespeuk Thijs Römer maand de bak in + 240 uur schoffelen

Viespeuk Thijs Römer maand de bak in + 240 uur schoffelen  

08 augustus 2023 - 13:41

Zo, viespeuk Thijs Römer heeft zijn straf te horen gekregen. De acteur en clitorisspecialist moet een maand de bak in (met daarbovenop 2 maanden voorwaardelijk) en 240 uur schoffelen voor het geven van vingertips en het versturen van dickpicks aan minderjarige meisjes.

Zoals u waarschijnlijk weet vond meneer het tussen november 2015 en november 2017 leuk om meisjes van 14, 15 en 16 niet alleen het ultieme vingergevoel bij te brengen, maar hen ook te verleiden tot het sturen van naaktfoto's. Ook foto's van zijn eigen piemel deelde hij met regelmaat.

Diep triest. Römer "heeft doorlopend misbruik gemaakt van het overwicht van de slachtoffers die tegen hem opkeken of zelfs verliefd op hem waren", aldus de rechtbank van Assen. De straf is dan ook zwaarder dan de eis (één dag cel en 240 uur schoffelen).

Naast de cel- en taakstraf dient meneer zich tevens te laten behandelen bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Dat vinden wij heel verstandig. Overigens waren Thijs (en zijn advocaat) helemaal niet bij de uitspraak aanwezig. Meneer zat lekker thuis. Hoefde hij tenminste ook niet opnieuw onze Tom tegen het lijf te lopen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml