Viespeuk Thijs weet niet wat hij moet zeggen na horen eis

Viespeuk Thijs weet niet wat hij moet zeggen na horen eis 

26 juli 2023 - 16:48

Thijs Römer had gisteren niet echt een leuke dag. Hij moest in de rechtbank verschijnen omdat hij is aangeklaagd door twee vrouwen die hem beschuldigen van viespeukgedrag en destijds nog minderjarig waren. Thijs vond het toentertijd blijkbaar nodig om een veertienjarig meisje vingertips te geven terwijl zij daar niet op zat te wachten: "Ik was daar nog helemaal niet mee bezig."

Huilend deden de slachtoffers hun verhaal in de rechtszaal. Uit de verklaringen van de vrouwen blijkt één ding heel duidelijk: Thijs is een viezerik. De acteur vond het op 37-jarige leeftijd een goed idee om dickpics te sturen naar de meisjes. Zelf heeft hij hier geen actieve herinnering meer aan. De meisjes zijn er in ieder geval door getraumatiseerd.

Omdat de viezerik een BN’er is kreeg hij een privilege van de rechtbank en mocht via de achterdeur de rechtbank betreden. Hordes journalisten stonden klaar om vragen te stellen. Gelukkig konden de gretige journalisten na de rechtszaak nog wel wat vragen stellen. Maar Thijs leek zijn tong wel verloren te zijn na het horen van zijn eis: 240 uur taakstraf en één dag celstraf. Hij had zijn zonnebril nog wel gevonden, al scheen de zon gisteren helemaal niet. Misschien dacht hij onopvallend naar huis te kunnen. Gelukkig was onze verslaggever Tom bereid om mee naar zijn auto te lopen en hem een kans te geven om nog te reageren en eventueel sorry te zeggen. Maar daar bleek de viespeuk te beroerd voor.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml