VIJFHONDERD jihadi's in Nederland, duizenden sympathisanten 

05 november 2018 - 16:30

Groot fucking alarm Niks aan de hand, hoor. Volgens de AIVD zijn er in Nederland slechts vijfhonderd jihadisten woonachtig. Daarbij leven er ook nog enkele duizenden aanhangers van het jihadistische gedachtegoed in ons land. 

Dat is best kudt, want door die tikkende tijdbommen kunt u zomaar op de verkeerde plek, op het foute moment belanden met alle gevolgen van dien.

Gelukkig heeft de AIVD ook goed nieuws, want in een vandaag uitgebracht rapport concludeert de dienst dat het er sterk op lijkt dat "de drempel om uit naam van Islamitische Staat en/of Al Qaida aanslagen in Nederland te plegen is afgenomen.

Dat is fijn om te mogen vernemen. Des te meer omdat de dienst ook meldt dat "de aantrekkingskracht van jihadistisch gedachtegoed blijft bestaan en is daarmee een dreiging voor de langere termijn is", dat de dreiging tegen het Westen en dus ook Nederland inmiddels in ingebakken in Europese samenlevingen en dat het kalifaat weliswaar als verloren beschouwd mag worden, maar dat men ondergronds verder bouwt aan de wederopstanding. 

Moraal van dit verhaal: voorjekijkendoorlopen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie