Vind je innerlijke guru met 'wondermiddel' van Giel Beelen

Vind je innerlijke guru met 'wondermiddel' van Giel Beelen 

12 oktober 2021 - 14:42

Ja mensen, de coronapandemie en de daaropvolgende lockdown hebben bij sommigen blijkbaar wat bijwerkingen gehad. Daar waar we eerst al werden doodgegooid met de Mooncalender van de Van Lexmond-zusjes doet Giel Beelen nu ook een poging u wat spirituele wijsheid bij te brengen.  

Dit doet hij door een kruidenmiddel genaamd Shambala aan te prijzen, waarmee je 'toegang tot je innerlijke kracht' en 'verbinding met het al' kunt krijgen. En dat voor slechts €39,99 per flesje! Een koopje, want slechts een paar druppels onder de tong per dag moet genoeg zijn om 'je innerlijke guru te vinden'. Helaas worden wij uit de droom geholpen door het programma Radar.

"Het middel wordt als onschuldig kruidenmiddel op de markt gebracht, maar Fons spreekt farmacologen die componenten van het middel vergelijken met een antidepressivum."

En zoals u weet kunt u antidepressiva alleen krijgen op doktersrecept, en met reden. Shambala bestaat onder andere uit de plant Caapi, het belangrijkste ingrediënt in de hallucinerende drank ayahuasca en onder meer in Frankrijk en Australië verboden. 

Giel Beelen zelf blijft overigens ervan overtuigd dat hij zijn innerlijke guru gevonden heeft en staat gewoon achter zijn product. En weet hij veel hoeveel takjes van plantjes er in zijn drankje gaan. Bekijk hieronder het tenenkrommende interview:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml