Virginia Rens wil af van kledingwinkel, want loopt goed 

28 februari 2018 - 12:00

Een van onze favorieten sterrenkoppeltjes, de 24-jarige Virginia Rens en haar bejaarde echtgenoot Peter Jan, hebben fantastisch nieuws te melden omtrent de 'goedlopende' kledingzaak die het duo (officieel alleen Virginia, maar Peter Jan wil weg achter de geraniums dus zit er de hele dag koffie te drinken) in Leerdam runt.

Virginia heeft een advertentie geplaatst op Marktplaats, zonder spelfouten, waarin wordt aangegeven dat de zaak te koop is. Voor een schamele 20.000 euro mag u het pand, het adressenbestand, de Facebookpagina en tot slot de naam van de winkel overkopen.

Grappig is dan weer dat er expliciet vermeld wordt dat de kans op een faillissement gering is, want goedkope overnameprijs. Faillissementen, daar is echtgenoot Peter Jan natuurlijk heel erg in thuis.

Ook het citaat dat het een goedlopende zaak is kunnen we in twijfel trekken, nog niet zo heel lang geleden dreigde een deurwaarder beslag te leggen op de hele handel en daarnaast, wie is zo 'slim' een goedlopend bedrijf voor 20.000 euro van de hand te doen?

Anyway, Virginia Rens opende vorige maand een tweede kledingwinkel, in Zaltbommel. Of die ook zo goed loopt weten we eigenlijk niet. Wij zouden niet helemaal naar Zaltbommel afreizen om met trots op verjaardagsfissa's te verkondigen waar wij ons XXXXL-shirt gekocht hebben. En we hebben ook nog nooit iemand ontmoet die verklaarde er iets gekocht te hebben.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie