VK-columnist sloopt naïviteit Femke Halsema
Entertainment

VK-columnist sloopt naïviteit Femke Halsema.

LOL. Arme Femke Halsema. Na jaren in het Grote Zwarte Gat na het einde van de dagelijkse narcistische bevrediging der Tweede Kamer te hebben geleefd had ze onlangs eindelijk weer eens een podiummomentje.

Het GroenLinks-waanmeisje heeft namelijk bedacht dat vluchtelingen (allemaal!) het beste kunnen worden opgevangen in grote, speciale steden in 'de regio'. Deze steden worden, uiteraard want GroenLinks-waanidee, betaald door belastingbetalers uit het Westen. 

'Zatopia' heet deze geinige linkse subsidiehersenscheet en Halsema heeft het allemaal opgeschreven in een boek dat Nergensland heet (Halsema moet ook leven moet u weten, en aangezien er dankzij haar toedoen toch een vaste boekenprijs is, komt een bestsellertje hier en daar wel zo mooi uit qua pecuniastroom).

Nu heeft de Volkskrant, een krant die grossiert in #metoo-drammende linkse zeurcoluministen, één uiterst realistische columnist met ballen van graniet. Erdal Balci heet deze columnist en over de roze paardenmeisjesideeën van Halsema slaat hij onderstaande spijkers met koppen:

"In Zatopia zullen de vluchtelingen weer onder elkaar zijn. En daar wringt de verdomde schoen altijd. De vluchteling ontvlucht namelijk een beetje de oorlog, vaker de armoede, maar vooral de eigen soort. Hij gaat weg van de cultuur die hem gevangen houdt en heeft geen keuze.

In Zatopia zullen homo's door hun eigen broers omgebracht worden. Alleen meiden met een kuise vagina zullen er recht hebben op de voortzetting van het leven. Talent zal er moeten buigen voor religie en dogma. Ratio zal er tegen gevoelens van eer en trots het onderspit delven. De voorhuid van kleine piemels zullen kennismaken met mes en bloed. Vrouwen zullen er onderdrukt worden en mannen zullen ongelukkig zijn.

De vrijheid die in de verte lonkt voor de vertrapte ziel van de vluchteling niets anders is dan brand in de veengrond. Voor ons de illusies, voor Femke de romantiek."

Alle artikelen geladen. Overzicht →