Guardiola en zaakwaarnemer Touré ruziën er op los
Sport

Guardiola en zaakwaarnemer Touré ruziën er op los.

Manche$ter €ity-trainer Pep Guardiola heeft genoeg van de negatieve uitlatingen van Dimitri Seluk, de zaakwaarnemer van de Ivoriaanse (voormalig-)sterspeler Yaya Touré. Als Seluk niet zijn excuses maakt, dan speelt Touré voorlopig niet in het eerste van de Britse poenclub.

Het botert al een tijdje niet tussen de zaakwaarnemer en Guardiola. Zo vond hij het een schande dat zijn speler niet werd opgesteld voor wedstrijden van de Champions League en zouden miljoenen Afrikaanse voetbalfans niet meer naar City willen kijken omdat Touré niet meer wordt opgesteld. Yaya wordt gekleineerd, aldus de iets te betrokken Oekraïense zaakwaarnemer met appartement in Monaco.

Guardiola is het gezeik van Seluk helemaal zat en eist dat de zaakwaarnemer en vriend van Touré zijn excuses aanbiedt, aldus The Daily Mail, anders speelt Touré niet. De 33-jarige speler die dinsdag zijn afscheid aankondigde als international van Ivoorkust, houdt nu de bank in Manche$ter warm voor 257.000 euries per week.

"Ik kan niet voorstellen dat toen ik nog voetbalde een zaakwaarnemer naar de media zou zijn gestapt om over Johan Cruijff te praten", zegt Guardiola. In plaats van zijn excuses aan te bieden gooide Seluk juist nog meer olie op het vuur, door te zeggen dat "zelfs zijn opa kampioen was geworden met Bayern München" en dat zonder Messi Pep er bij Barcelona ook niks van had gebakken.

Alle artikelen geladen. Overzicht →