Voetballer boos op racisten, trapt ruit in, krijgt slagaderlijke bloeding
Binnenland

Voetballer boos op racisten, trapt ruit in, krijgt slagaderlijke bloeding.

De 25-jarige Hobbyvoetballer Ibrahim Ikililou van de Bredase amateur-voetbalvereniging SC Hoge Vucht heeft zichzelf na de wedstrijd tegen Right-Oh uit Geertruidenberg gisteren zware verwondingen toegebracht.

Volgens Ibrahim werd hij door toeschouwers langs het veld uitgescholden voor 'kanker zwarte piet' en 'meer van dat soort racistische uitingen'.

Als de doelman van Hoge Vucht op gegeven moment een rode kaart krijgt voor het belagen van een Right-Oh-speler, rent Ibrahim getergd als hij is de racisten achterna. Die vluchten daarop de kantine in, doen de schuifdeuren dicht en lachen de woedende voetballer keihard uit.

Die verliest zijn zelfbeheersing en trapt een raam in, waarbij hij een slagaderlijke bloeding oploopt. De ambulance vervoert hem pijlsnel naar het ziekenhuis, waar een levensreddende operatie wordt uitgevoerd.

Tegenover BNdeStem verklaart hij geen spijt te hebben dat hij de daders heeft laten schrikken. Wel dat hij het raam kapot heeft gemaakt. Het is niet bekend of Ibrahim op moet draaien voor de kosten.

Alle artikelen geladen. Overzicht →