Voetballer Feyenoord heeft nieuwe hobby: huisjesmelken

Voetballer Feyenoord heeft nieuwe hobby: huisjesmelken 

19 mei 2021 - 13:34

Feyenoord-voetballer Ridgeciano Haps blijkt een nieuwe hobby te hebben: huizen opkopen om er appartementen van te maken (en daar geld mee verdienen). Zo ook in de Vogelwijk in Leiden. De buurt is er niet gerust op.

"Waarom nog meer appartementen? Leiden heeft al zoveel woonruimte voor studenten", zo verzucht de buurman van de woning in de Leeuwerikstraat tegenover De Telegraaf. Hij vreest voor overlast omdat de huizen nogal gehorig zijn.

Snappen wij wel. Denk je lekker rustig te wonen in een mooie wijk met veel groen en vrolijk spelende kinderen, komt er ineens zo'n voetballer die alleen maar wil investeren en de boel verbouwt om er appartementen in te zetten. Echt sociaal is hij bovendien ook niet: "Dit speelt al ruim een half jaar, maar tot op heden heeft Haps geen enkel contact gezocht."

De buurman zou vooral graag zien dat Haps een ’woonvormingsvergunning’ aanvraagt, zodat er voorwaarden voor het verhuren, geluidsisolatie, goed verhuurderschap worden gesteld en overlast kan worden voorkomen. Maar dat heeft hij tot op heden vertikt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.