Voetballer weggestuurd door trainer, neemt met 40 man wraak

Voetballer weggestuurd door trainer, neemt met 40 man wraak  

22 augustus 2023 - 10:01

Wat een gezelligheid in de Duitse hoofdstad Berlijn. Daar is een 43-jarige Armeense voetbalcoach zondagavond in elkaar geramd door een groep van 40 man. Reden? Hij had het gewaagd om een 18-jarige speler uit het team te zetten.

De speler en trainer (en een vriend van hem) zouden het die avond uitpraten in een café in het Berlijnse stadsdeel Moabit. Maar toen de trainer en die vriend daar aankwamen, stond de speler met 40 man handlangers familie en vrienden de twee op te wachten.

Het was al snel duidelijk dat die groep er een beetje een onconventionele opvatting van 'uitpraten' op nahield. Zo hadden de leden messen meegenomen, en knuppels en tasers en vanzelfsprekend sloeg de stemming direct om.

Er brak een vechtpartij uit waarbij twee van de belagers (van 17 en 26 jaar) gewond raakten en in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. Ook de trainer en zijn 35-jarige vriend raakten gewond. Volgens getuigen namen verschillende Turkse en Armeense (die de coach te hulp waren gekomen) mannen deel aan het gevecht.

Ze werden allemaal afgevoerd en achter de tralies gegooid Eén iemand werd door de polizei in de kraag gevat. Het is trouwens onduidelijk waarom de speler uit de groep was gezet. Vast een lieve jongen die verkeerd begrepen is.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml