Volendam-speler mept vrouw tot moes in nachtclub 020

Volendam-speler mept vrouw tot moes in nachtclub 020 

03 oktober 2022 - 13:27

Voetballer Tayrell Wouter tekende afgelopen juli een contract bij FC Volendam en heeft dat uitgebreid gevierd door samen met een maat een vrouw aan te randen en flink te mishandelen. Beelden zijn gisteren in het programma Bureau 020 gedeeld waarop de speler zichzelf herkende en zich gemeld heeft bij de politie.

De 20-jarige vrouw wees in de nacht van 16 op 17 juli een man af die haar probeerde te versieren. Daarop greep de man hardhandig haar linkerborst beet, aldus de politie. Toen de vrouw het waagde om zich te verweren, werd ze door twee mannen bij haar keel gegrepen en kreeg ze harde klappen tegen haar hoofd.

"Uiteindelijk haalden andere bezoekers en portiers de mannen en het slachtoffer uit elkaar. In het ziekenhuis bleek dat ze een gebroken kies had en een loszittende voortand. Ook bleek haar kaak op drie plekken gebroken", weet AT5Acht schroeven werden in haar kaak gezet, waardoor ze wekenlang niet goed kon praten of kauwen.

Ondertussen zien ze bij FC Volendam ruimte om nog geen mening te hebben: "We zullen pas een standpunt innemen als we zoveel mogelijk informatie hebben. Op dit moment zijn we bezig met het verzamelen van de feiten en kijken we naar zijn rol. Hij heeft zich gemeld bij de politie en meer weten we nog niet."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml