Volkszanger Antonio droomt van volle zalen

Volkszanger Antonio droomt van volle zalen 

01 augustus 2023 - 14:00

Als echte volkse zanger moet je er natuurlijk altijd tiptop uitzien. Dat weet Antionio Holsken ook. Daarom gaat hij samen met zijn man shoppen om een lekkere ordinaire outfit uit te zoeken voor zijn optreden in de PowNed-webserie Poei Poei Pow. Hij hoopt snel door te breken en ieder optreden is de kans natuurlijk aanwezig dat je ontdekt wordt.

Wat Antonio wil uitstralen, dat weet hij niet. Hij komt van het woonwagenkamp en houdt van opvallende dingetjes: “Beetje opvallend, bij optreden een steentje of goudkleurig”. Tijdens het zoeken naar de perfecte outfit komt een dominante kant in hem naar boven. Want hoe haalt zijn man het idee in zijn hoofd om een korte broek te passen: “Een korte broek, dat kun je niet aan doen vind ik als we gaan werken”.

Wilt u dat deze topzanger een halfuurtje komt optreden? Dat kost nu nog 895 euro, vanaf september gooit Antonio de prijzen lekker omhoog: “We moeten harken”. Maar dan krijg je ook wel wat. Met zijn nieuw gekochte Versaceshirt van 175 euro blaast hij zijn publiek omver. Of nou ja publiek, er zijn enkele bekenden aanwezig. Verder is het leeg en stil. Maar ondanks dat weet hij er een goed feestje van te maken: “Dit is de beste muziek die er bestaat”.

Over een jaar hoopt de volkszanger landelijke bekendheid te hebben: “Dan hoop ik dat heel Nederland met mijn liedjes meezingt, dat ze uit hun dak gaan. Dat ik gevraagd word voor de leukste evenementen. Het zou ook een keer leuk zijn als je op het podium staat dat 10.000 mensen naar je kijken".

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml