Volkszanger Gio leukt lekkere gore plaat nog een keer op

Volkszanger Gio leukt lekkere gore plaat nog een keer op 

21 augustus 2023 - 14:45

In de allerlaatste aflevering van de PowNed-webserie Poei Poei Pow volgt Sarah volkszanger Gio. Deze ster is in Nederland al bijna wereldberoemd door zijn deelname aan ‘Ik Geloof in Mij’ en zijn succes op TikTok. Dat hij in zichzelf gelooft mag duidelijk zijn en ook zijn enthousiaste oma heeft er alle vertrouwen in dat haar kleinzoon een succesvolle volkszanger gaat worden.

Een echte ster heeft natuurlijk nationaal en internationaal succes. Daar is Gio niet onbekend mee. Hij heeft deze zomer al een paar keer opgetreden in de Spaanse zon. Dat is natuurlijk niet niks voor zo’n klein ventje: "Het was echt top, tent op z'n kop."

 

In het volkszangerwereldje doe je natuurlijk niet echt mee als je geen eigen nummers hebt. En als je een eerste nummer hebt maar nog geen tweede, dan leuk de eerste gewoon weer even op. Daarom duikt Gio, samen met producer van de grote sterren Roy, de studio in. Ondanks dat Gio nog weinig ervaring in de liefde heeft, heeft hij wel al een lekker goor plaatje. Ik zou het geen verkrachtingslied willen noemen, maar ik doe het toch. Zijn oma kan er in ieder geval lekker op dansen. Dat is natuurlijk ook leuk.

Mocht hij toch geen overweldigend succes hebben met zingen en zijn brood net als de rest van Nederland moet verdienen heeft hij nog wel een plan B: "Ik wil sportdocent worden."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml