Volkszangeres Marlous blij met weinig concurrentie: 'Dan blink je uit'

Volkszangeres Marlous blij met weinig concurrentie: 'Dan blink je uit' 

14 augustus 2023 - 13:14

Opvallend is dat volkszangers meestal mannen zijn, maar daar trekt volkszangeres Marlous zich niets van aan: “Dan blink je uit. Je hebt als vrouw weinig concurrentie”. Al sinds haar achttiende verdient ze haar geld met haar gouden keeltje. Al heeft dat keeltje wel wat problemen. In de PowNed-webserie Poei Poei Pow zien we hoe ze onder het mes moet. Na drie operaties schittert ze weer met haar nieuwe single.

Volkszangers en volkszangeressen hebben vaak hordes fans die hysterisch achter hen aan rennen. Zo ook Marlous. Zij heeft wel een hele bijzondere fan, niemand minder dan zanger Rinus. Speciaal voor haar heeft hij een liedje gemaakt waarin hij zingt dat hij graag met Marlous onder de douche staat: “Tja, bizar”. Maar hè van je fans moet je het natuurlijk hebben.

Dat Marlous lekker aan de weg timmert als zangeres mag natuurlijk duidelijk zijn. En grote artiesten moeten natuurlijk af en toe optreden. Voor Marlous is geen podium te klein: “Ik heb wel bij optredens gestaan waar echt, echt grote namen stonden”. Het succes is duidelijk nog niet naar haar hoofd gestegen.

Als afsluiter van de aflevering zingt ze nog even het mooie nummer Poei Poei van André Hazes. Maar of ze de melodie van het bekende nummer kent is nog maar de vraag. Ze geeft er in ieder geval lekker haar eigen draai aan.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml