'Vomar Zaandam levensgevaarlijk', spelden in voedsel 

14 november 2017 - 17:00

Wij hoopten vurig dat we voor de verandering eens een positief licht hadden kunnen laten schijnen over het multifantastische Zaandam, al is het slechts éénmaal.

Er zullen ook vast wel leuke en mooie dingen gebeuren in de Noord-Hollandse plaats. Leuker dan UWV-plichtige huisvaders die glaswerk vanaf balkons naar beneden smijten. Ook leuker dan een nieuwe vlog van onze favoriete YouTuber Ismail Ilgun.

Helaas is het weer ellende wat de klok slaat. Sterker nog, het begint nu echt levensbedreigende vormen aan te nemen in Zaandam.

Wat is er gebeurd? Terroristen, want dat ben je wanneer je de intentie hebt mensen om het leven te brengen, hebben spelden in etenswaren verstopt bij het Vomar-filiaal Rozenhof aan de Czaar Peterstraat. Stelt u zich voor, u verslikt zich in een speld. Heeft u enig idee wat dat doet met uw organen?

Maar liefst DERTIEN producten zijn voorzien van haarscherpe naalden. De hele lijst met bewerkte producten kunt op de website van de Vomar bekijken.

Er is overigens aangifte gedaan door de supermarkt. De politie heeft na overleg met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit een onderzoek ingesteld.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie