Voormalig stagiair wil winkel rippen
Raar

Voormalig stagiair wil winkel rippen.

Dennis Schefer, eigenaar van een sportwinkel in Borne (Overijssel), stond gisteravond even raar te kijken toen hij oog in oog kwam te staan met een jongeman die zijn zaak aan het beroven was, want het bleek te gaan om een oud-stagiair. Het bewapende geboefte kon korte tijd later door Schefer en een winkelassistent in de kraag worden gevat. 

De winkeleigenaar z'n vader stond achter de toonbank toen de overvaller met een wapen binnenstapte. Schefer en de medewerker waren elders in de zaak en kwamen af op het geschreeuw van de vader, waarna de boef met lege handen het hazenpad koos en de Tukkers de achtervolging inzetten. Daarbij wierp de crimineel zijn wapen weg. Volgens Tubantia kreeg het duo hem echter te pakken bij het station.   

“Toen hij zich omdraaide herkende ik hem", aldus Schefer over het incident. "Ik stond perplex. Ik weet dat hij het moeilijk heeft, maar om dan onze winkel te overvallen… Een overbuurvrouw zei dat hij wel een kwartier heen-en-weer heeft gelopen voordat hij naar binnen ging.”

Alle artikelen geladen. Overzicht →