Vriend Barbie: Samantha uit kliniek gegooid
Binnenland

Vriend Barbie: Samantha uit kliniek gegooid.

Samantha de Jong, die patent heeft op ellende, is volgens vriendje nummertje zoveel Jeffrey van der Meer uit de Haagse kliniek gegooid waar ze ingestopt was om te herstellen van alles wat haar dwarszit.

De naasten van De Jong lijken het principe van een kliniek niet te begrijpen en wilden Samantha zondag gezellig mee uit eten nemen. Het personeel van de instelling leek dat niet zo'n goed plan. Van der Meer: "Wij hebben tegen hen gezegd: Als jullie niet met ons willen meewerken stappen we naar de media." Uiteindelijk mocht 'Barbie' toch lekker gaan eten.

De kliniek hanteert daarnaast de regel dat filmen en fotograferen verboden is. De Jong heeft zich daar niet aan gehouden en stuurde haar vriendje een filmpje door waar volgens hem "een of andere pipo te zien is die in het zicht van andere cliënten staat te te snuiven." Van der Meer is blij dat hij de video heeft gekregen: "Ik zit er niet op te wachten dat Samantha daar drugs krijgt."

Desalniettemin heeft 'Barbie' eergisteren te horen gekregen dat ze haar biezen moest pakken en niet langer welkom is in de kliniek

Maar even, wij wisten niet beter of (voormalig) pornoster Rolf Tangel was het liefje van de labiele Barbie. Dat blijkt niet zo te zijn. Terwijl Rolf in Spanje zat is Barbie gewoon een nieuwe, of een tweede, of een derde relatie begonnen met nieuwe vriend Jeffrey. Dit tot verbazing van Tangel: Ze heeft mij blijkbaar vervangen door Jeffrey."

"Zij wil hem niet meer, ze is helemaal klaar met hem”, zegt Jeffrey. "Samantha wilde een nieuwe start en ik heb haar geholpen met haar gezondheid en de behandeling die ze gaat krijgen in Schotland. Dat zou Rolf niet voor haar doen. Ze verdient gewoon een normaal leven."

Wanneer Rolf terugkeert vanuit Spanje, gaat hij Jeffrey even opzoeken voor een gesprek 'van man tot man'.

Alle artikelen geladen. Overzicht →