'Vriend Sylvie Meis zit in de urinebusiness'
Entertainment

'Vriend Sylvie Meis zit in de urinebusiness'.

Niemand weet, niemand weet, hoe de nieuwe vlam van Sylvie Meis heet. Toch hebben de Duitse roddeljournalisten het raadsel ontrafeld. Hoewel Meis nog steeds niet erg spraakzaam is over haar nieuwe vriend, weten de Duitsers het zeker: het is de schatrijke zakenman Charbel Aouad. 

Aouad is volgens het AD werkzaam in Dubai en beschikt over een uitpuilend CV. Zo zou hij zijn universitaire jaren hebben gesleten in Londen aan een opleiding management, aansluitend studeerde hij marketing aan de befaamde Harvard universiteit in het Amerikaanse Boston. Verder spreekt hij zoveel talen dat alleen een Frans Timmermans er zijn schouders voor op zou halen, namelijk: Spaans, Portugees, Italiaans, Arabisch en Engels. 

Sinds 2009 verdient Aouad zijn knaken bij Whiffaway in Dubai. Het bedrijf is onder meer gespecialiseerd in het recyclen van urine en spoelwater. 

Sylvie ontmoet haar steenrijke zakenman al sinds eind vorig jaar in het geheim. Maar intussen is het kersverse koppel op de gevoelige plaat van de paparazzi gezet in onder meer Miami, Dubai zelf en recent Mallorca. Meis is echter not amused over de gelekte picca's en heeft een advocaat in de hand genomen om het verspreiden ervan te stoppen. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →