Vrijgezellenfeestvierende Britten 'verminken' dakloze
Raar

Vrijgezellenfeestvierende Britten 'verminken' dakloze.

Suggestieve kop hè? Een groep Britse vrijgezellen heeft zich in Benidorm van een nóg minder leuke kant laten zien als dat Britten zich normaliter al gedragen, want Brit zijn is gewoon kudt. Het gevolg haalde in de toeristenplaats een dakloze man over de naam van de bruidegom op zijn voorhoofd te tatoeëren. De beloning voor de Poolse Tomek was met honderd euro vrij schraal.

Bekenden van de Poolse buitenslaper spreken er schande van. "Onvoorstelbaar dat mensen misbruik maken van iemand in zo'n kwetsbare positie. Ze hebben een mens verminkt voor de rest van zijn leven." 

Natuurlijk is het niet leuk wanneer iemand dusdanig wanhopig is dat hij/zij voor een kleine beloning zijn voorhoofd laat tatoeëren. Maar weet u wat mogelijk nóg schandaliger is? Dat de Pool blijkbaar een hele hoop bekenden heeft, die helemaal niets voor hem doen. Die er vrede mee hebben dat hij buiten moet slapen. 

Het wordt nog gekker: het zetten van de tattoo was erg pijnlijk. Zó pijnlijk, dat de gezichtsversiering niet eens afgemaakt kon worden. Tomek loopt nu dus rond met de contouren 'Jamie Blake, North Shields, NE28'.

De steen en been klagende 'bekenden' van de getatoeëerde dakloze gaan geld inzamelen om de niet afgemaakte tattoo van zijn gezicht te laten verwijderen. Misschien kunnen ze ook geld inzamelen om ervoor te zorgen dat Tomek niet meer dit soort dingen hoeft te ondergaan, hij zichzelf niet meer hoeft te vernederen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →