Geflipte vrouw (37) doet schoolknaap (14)
Raar

Geflipte vrouw (37) doet schoolknaap (14).

Een 37-jarige Engelse vrouw bekende dat zij seksuele handelingen met een 14-jarig knaapje heeft verricht. Op een later moment zal haar gevangenisstraf worden vastgesteld, de moeder van twee kinderen krijgt in ieder geval per direct een sex offender-registratie.

Over de zaak is weinig meer bekend dan dat ze wat vunzige handelingen verrichtte met de knul in een huis in North Cumbria. Sekster Angela Gatt haalde in 2013 ook al het nieuws toen zij in haar werk als ouderenverzorgster in een fotoschandaal belandde, aldus The Mirror

Samen met collega's fotografeerden ze hun 'edele delen, borsten en billen' en stuurde deze naar elkander via Snapchat. Hoewel ze erkende dat het versturen van "ongepaste" foto's naar collega's gebruikelijk was, ontkende ze in alle toonaarden naaktfoto's van een badderende bewoonster te hebben verspreid. 

In die zaak bekende ze ook haar man in zijn slaap te hebben opgedirkt met sexy ondergoed. Ze verzond foto's van de hierop volgende seksuele handelingen. De vrouw is op borgtocht vrij in afwachting van haar berechting. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →