Vrouw (58) ramt verkrachter K.O. met koevoet
Raar

Vrouw (58) ramt verkrachter K.O. met koevoet.

Een 30-jarige Amerikaanse zedencrimineel in spe is van een behoorlijk koude kermis thuisgekomen toen hij zijn buurvrouw wilde verkrachten. Het beoogde slachtoffer, van 58 jaar oud, sloeg de aanvaller met een koevoet net zolang tot de man knock-out was. 

Angela Ferguson ontwaakte maandagnacht in haar huis in Chicago toen Dorval Grice aan haar haren trok en orale seks eiste, schrijft DNA Info. "Kijk me niet aan teef, ik ben de Grim Reaper", zo verwees het stuk tuig naar de personificatie van de dood. Toen Ferguson weigerde sloeg Grice de vrouw herhaaldelijk in haar gezicht, scheurde haar ondergoed eraf en begon met de verkrachting. 

Tijdens het zedenmisdrijf wist Ferguson een glazen mok te grijpen en ramde daarmee Grice op zijn hoofd. Vervolgens pakte ze een koevoet die ze voor haar veiligheid bij het bed bewaarde en beukte in op de kop van de verkrachter, waarna deze het bewustzijn verloor. Toen belde ze de hulpdiensten. 

Grice was nog steeds bewusteloos toen politieagenten de woning van zijn buurvrouw betraden. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan haar verwondingen.  

(foto bovenaan via Wiki)

Alle artikelen geladen. Overzicht →