Vrouw (69) rijdt scooter aan, probeert getuigen plat te rijden

Vrouw (69) rijdt scooter aan, probeert getuigen plat te rijden 

12 oktober 2021 - 12:09

Iemand aanrijden omdat je die persoon geen voorrang hebt gegeven en vervolgens doorrijden na het ongeval: helaas komt dat maar al te vaak voor en wat ons betreft wordt dat soort tuig ook keihard aangepakt. Toen een getuige zag dat een 69-jarige vrouw na een ongeval met een scooterrijder in Vlissingen hetzelfde wilde doen, probeerde hij/zij/het dan ook de vrouw te dwingen te blijven wachten. De getuige (en andere omstanders) moesten dat bijna met hun leven bekopen.

"Na de aanrijding wilde een getuige aan de vrouw uitleggen dat ze niet weg moest gaan van de plaats van het ongeval. De getuige wilde haar portier openen, maar de vrouw gaf gas en reed weg. De getuige werd toen enkele meters meegesleept. Tijdens het wegrijden reed de automobiliste ook in op andere omstanders. Zowel de aangereden scooterrijder als de getuigen hebben aangifte gedaan tegen de vrouw."

Gelukkig kon de politie de vrouw even verderop bij een horecagelegenheid in de kraag vatten. Ze moest mee naar een politiecellencomplex voor verhoor maar werd later naar goed Hollands gebruik weer vrijgelaten. Tegen haar wordt wel een proces-verbaal opgemaakt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml