Vrouw boos op ex; duwt ondergoed, bloemen en uitvaartpolis door brievenbus

Vrouw boos op ex; duwt ondergoed, bloemen en uitvaartpolis door brievenbus 

16 januari 2023 - 13:42

Sommige mensen doen rare dingen in hun emoties. Een 66-jarige vrouw was zo boos op haar ex-man dat ze hem jarenlang stalkte. Dat ging ver: zo maakte ze vaak 1 cent naar hem over om er maar allerlei verwensingen bij te kunnen zetten en stopte ze een onderbroek, keurig gelamineerde, kapot geknipte foto's, verwelkte bloemen en zelfs een testament en uitvaartpolis door zijn brievenbus.

Dan moet je wel echt een grondige hekel aan je ex hebben. En dat was nog niet alles: ook stuurde ze een keer 'rattengif' (volgens haar geen gif, maar rattenvoer) naar hem op want hij haalde 'rattenstreken' naar haar uit. 

Ook over al het andere had ze goed nagedacht. De onderbroek zou een verwijzing zijn geweest naar de manier waarop hij het 'uit' had gemaakt (in zijn onderbroek, red.). De bloemen verwezen naar de bloemen bij de notaris terwijl ze helemaal geen eigenaar van het huis was. Enzovoorts, enzovoorts.

Afijn, lang verhaal kort: deze vrouw heeft hulp nodig, zou je zeggen. Die krijgt ze overigens niet via de rechter, wel 200 uur taakstraf en een contact- en gebiedsverbod.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml