Vrouw gestoken met glas, man rijdt met fles whiskey
Binnenland

Vrouw gestoken met glas, man rijdt met fles whiskey.

Een vrouw is afgelopen nacht in Den Bosch tijdens het stappen met een glas gestoken door een man. De dader is opgepakt. In Beek en Donk is een automobilist opgepakt met een fles whiskey in de hand en op de A20 heeft de politie schoten gelost. 

De dader die de vrouw met een kapot stuk glas neerstak kon rond 4 uur vanochtend worden opgepakt. Volgens Omroep Brabant gaat het om een 28-jarige Bosschenaar. Het is niet bekend waarom hij deze daad nodig vond. De vrouw is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

In Beek en Donk heeft de politie afgelopen nacht een man aangehouden die kilometerslang over de weg slingerde. De reden was duidelijk: bij aanhouding bleek hij een fles whiskey in de hand te hebben. De man is zijn rijbewijs kwijt.

Politie schiet op A20

Bij een aanhouding vanochtend op de A20 bij Terbregseplein heeft de politie schoten moeten lossen. Agenten achtervolgden een Volvo omdat de auto over een rijstrook met rood kruis reed. Op de verbindingsweg van de A16 naar de A20 kwamen de auto's met elkaar in botsing, waarna een van de inzittenden er ter voet vandoor ging en de agenten schoten losten. De Rijksrecherche onderzoekt de zaak momenteel, meldt RTV Rijnmond.

Alle artikelen geladen. Overzicht →