Vrouw HAAT roodharige kinderen, doet karaoke
Raar

Vrouw HAAT roodharige kinderen, doet karaoke.

Schrijnende toestanden in de Belgische plaats Houthulst. Daar heeft een niet zo heel erg fijnbesnaarde dame als hobby om twee rossige kindertjes van een gezin te terroriseren. Vanmiddag was er een steunbijeenkomst voor de koters, maar de neighbour from Hell toonde daaraan maling te hebben door het opvoeren van een karaokevoorstelling. 

Scheldpartijen en dreigementen - onder andere met twee grote honden - zijn schering en inslag in het buurtje. Stefanie Sander, moeder van de kinderen, pikt het niet meer en heeft daarom woensdag een klacht ingediend tegen de haatvolle en veelal bezopen deerne, door het Nieuwsblad omgedoopt tot ‘Rossistische buurvrouw’.

"Een andere buur diende ook klacht in en nog een andere denkt eraan om te verhuizen", aldus Sander. "Ik zamelde 40 handtekeningen in via een petitie in de buurt. We kunnen de overlast en de bedreigingen na vijf jaar niet meer slikken. Mijn man heeft ons huis hier drie jaar lang gebouwd en dan heb je zulke buren."

Sander zegt dat de vrouw en haar familie niet zo'n beste naam hebben. “Ze staan hier gekend als de familie Flodder. Ons gezin gaat eraan kapot. Die vrouw houdt ons wakker door ‘s nachts luidop te zingen en vunzige taal te roepen in de richting van ons huis. Mijn kinderen vallen tijdens het schooljaar in slaap in de klas door slaapgebrek. De politie is het ondertussen gewoon om naar hier te komen.”

Het protest van deze dag trok zo'n honderd mensen, onder wie een veertigtal bevriende motormuizen.  

Alle artikelen geladen. Overzicht →