Vrouw heeft schulden, wint prijs, laat zich verbouwen 

06 november 2017 - 17:31

Een 62-jarige Haagse vrouw die al drie jaar in de schuldsanering zit omdat ze voor enkele tienduizenden euro's aan schulden heeft, mag van de rechtbank een deel van een gewonnen geldprijs niet gebruiken om haar gezicht met botox te verbouwen. Gek hé?

Dat is maar goed ook als u het ons vraagt, want erg slim is ze uiteraard niet. Je zit al in de schuldsanering omdat je tienduizenden euro's meer hebt uitgegeven dan je met je bijstandsloontje binnen krijgt, ga je ook nog je geld vergokken door loten voor de postcodeloterij te kopen. 

Maar, toegegeven, de kans bestaat natuurlijk dat je wat wint, want winnen doe je bij...zucht, laat maar. En warempel: ze won in januari in totaal een bedrag van 13.784,86 euro. Fijn. Kun je mooi je schulden van aflossen, zou ieder weldenkend mens doen lijkt ons. Maar haar bewindvoerder ontdekte dat ze slechts "een bedrag van 11.000 euro" aan de schuldeisers overmaakte.

"Het resterende bedrag van 2.784 euro heeft ze in haar eigen zak gestoken". Niet om noodzakelijke boodschappen van te betalen, maar om haar gezicht vol met botox te laten spuiten. Tja, dan vraag je er ook om. De rechter heeft haar nu twee jaar de tijd gegeven om het geld alsnog aan de schuldeisers over te maken, meldt RTL Nieuws.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie