Vrouw jat op kermis 20 euro van jochie (13)

Vrouw jat op kermis 20 euro van jochie (13) 

14 juli 2023 - 11:53

WTF, hoe diep kun je zinken? Een vrouw vond het op de kermis in Helmond wel stoer om 20 euro te jatten van een 13-jarig kind. "Ik heb in mijn politie-carrière al veel dingen meegemaakt waarover ik me verbaasd heb maar gisteren spande toch wel echt de kroon", aldus de tijdens deze gebeurtenis dienstdoende wijkagent op Instagram.

Nou, dat kun je wel zeggen. Volgens de agent kwam de jongen naar hem toe om te vertellen wat er gebeurd was en "barstte toen in tranen uit". Blijkbaar had hij het briefje van 20 euro laten vallen, en ging deze vrouw er met haar voet opstaan waarop het jongetje haar had gevraagd of hij zijn geld terugkreeg. Daar waar ieder fatsoenlijk mens "natuurlijk" of zoiets zou zeggen kreeg hij een dikke vette “nee” te horen, en de vrouw stopte de 20 euro in haar tas.

Ben je dan trots op jezelf? Hoe dan ook, de agent beloofde alles in het werk te stellen om het geld terug te krijgen en al gauw werd de vrouw gespot. Natuurlijk ontkende ze eerst de boel, maar nadat zij erop gewezen werd dat overal beveiligingscamera's hangen kwam de aap uit de mouw de 20 euro uit de tas.

Gelukkig voor de vrouw wenste de inmiddels opgetrommelde moeder van het jongetje geen aangifte te doen. Ze was tevreden met de afhandeling (chapeau, wij weten niet of wij dit ook zouden hebben gedaan). Het jongetje is met zijn 20 euro (en een politiepen) met zijn moeder naar huis gegaan.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml