Vrouw 2,5 maand gemarteld en verkracht
Binnenland

Vrouw 2,5 maand gemarteld en verkracht.

Een vrouw uit Hoorn is tussen half december 2015 en eind februari 2016 door Mustapha el N. ontvoerd, stelselmatig verkracht, gemarteld, afgeperst en bedreigd.

Na een ontmoeting via een datingsite begon El N. het slachtoffer vrijwel meteen af te persen. Hij zou een schuld van een ton hebben bij de Purmerendse afdeling van motorclub Satudarah, schrijft NH

De gruwelijkheden die het slachtoffer moest ondergaan zijn schokkend. Volgens de vrouw dwong El N. haar tot seks met meerdere mannen, moest ze urine drinken, ontlasting eten, El N.'s anus schoonlikken en harddrugs gebruiken. Op haar lichaam zijn dertig afdrukken van uitgedrukte sigaretten gevonden. Ze werd gechanteerd met expliciete seksfilmpjes, beroofd van tienduizenden euro's en beschoten met een pistool, waarna ze zelf de hulzen moest opzoeken.

El N. bevestigt vandaag de handelingen die hij het slachtoffer heeft aangedaan en verklaart dat hij vrijwel constant onder invloed was van cocaïne en GHB. Hij blijft ontkennen banden te hebben met Satudarah.

Alle artikelen geladen. Overzicht →