Vrouw neemt verkrachting door ex op
Buitenland

Vrouw neemt verkrachting door ex op.

Voor de meeste mannen zou 145 keer 'nee' roepen gelukkig wel duidelijk zijn, maar niet voor de ex-partner van een Belgische vrouw (31) uit Ingelmunster, West-Vlaanderen. Ze kreeg de kans om met haar telefoon op te nemen hoe hij haar alsnog verkrachtte. De man van Nigeriaanse afkomst (34) is gisteren veroordeeld tot 15 maanden cel - voorwaardelijk - en verplichte therapie. 

Daarnaast is hij vijf jaar zijn burgerrechten kwijt en moet hij volgens HLN.be een schamele schadevergoeding van €2.750 aan zijn ex-vrouw betalen. De twee hebben samen ook een dochtertje van drie jaar oud. 

Een vrouw die geen seks wil, laat je met rust

De vrouw is blij dat hij in ieder geval therapieën moet volgen, dat lijkt haar veel zinvoller dan de boete. "Hopelijk brengen ze hem inzichten bij. En leert hij iets te doen aan zijn gedrag. Leert hij dat je een vrouw die géén seks wil, met rust laat." Op de geluidsopname is te horen dat ze 49 keer 'no!' uitschreeuwt, 47 keer 'stop it!' en 49 keer 'get off me!' roept en heeft daarmee toch echt duidelijk haar grens aangegeven.

Alle artikelen geladen. Overzicht →