Vrouw propt gestolen ketting in muts 

24 juli 2017 - 10:59

Roemenen, da's dat volk dat u zo'n beetje in elke stad om een aalmoes smeekt onder het mom van één of andere slecht verzonnen handicap, gaan letterlijk over lijken. Zo werd afgelopen vrijdag in Velp een oud vrouwtje subtiel van haar ketting ontdaan, toen het goedmensch een Roemeense roversbende de weg naar het ziekenhuis probeerde uit te leggen.

Terwijl de bejaarde vrouw haar best stond te doen zich de weg te herinneren, lukt het één van de vier inzittenden de ketting van het oudevrouwenlichaampje te ontdoen.

De auto, met daarin vier kansarme Roemenen van 18, 20, 36 en 40 jaar oud, werd niet veel later aan de kant gezet door de politie. In een verborgen ruimte trof de politie meer gestolen spul aan, de ketting van de bejaarde vrouw zat daar echter niet bij.

De politie, niet voor één gat te vangen, onderwierp het kwartet vervolgens aan de metaaldetector, die aansloeg bij het geslachtsorgaan van een vrouwelijke verdachte. Na het daaropvolgende röntgenonderzoek bleek de ketting vestopt te zitten in de vagina van de vrouw, lekker fris wél.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie