Vrouw raakt zwanger ondanks spiraaltje, eist 2,4 miljoen van ziekenhuis

Vrouw raakt zwanger ondanks spiraaltje, eist 2,4 miljoen van ziekenhuis 

24 januari 2023 - 15:07

Nou, nou, nou. Een 39-jarige vrouw uit Weert wilde dolgraag chirurg worden, maar dat ging naar eigen zeggen niet door omdat ze in verwachting van haar derde kind raakte. Dit ondanks dat ze een spiraaltje gebruikte dat ze had laten inbrengen in het Máxima Medisch Centrum (MMC) in Veldhoven. Ze wil nu keiharde knaken zien van het ziekenhuis: 2,4 miljoen euro. 

Lang verhaal kort: door haar zwangerschap kon ze haar opleiding als chirurg niet door laten gaan, en dat wilde ze zo graag. Ze had daarvoor al een moeizame (werk)relatie met het MMC: ze mocht haar opleiding tot arts daar niet afmaken, toen weer wel onder intensieve begeleiding, toen moest ze ook nog eens een knieoperatie ondergaan, had haar man psychische problemen, nog iets met een verbouwing, 2 kleine kinderen en dan raakte ze ook nog eens onverwacht zwanger van een derde.

Ze vindt dat het ziekenhuis verwijtbaar heeft gehandeld en wil daarom een vergoeding van 2,4 miljoen euro zien (waar dat bedrag precies vandaan komt is nog onduidelijk). Overigens heeft ze al eens na lang procederen een vergoeding gekregen voor het niet werkende spiraaltje. Maar dat was blijkbaar niet genoeg.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml