Vrouw rukt baarmoeder uit zwangere dochter
Raar

Vrouw rukt baarmoeder uit zwangere dochter.

In de Amerikaanse staat Texas zijn gisteren een man en een vrouw aangeklaagd voor een gruwelijke moord afgelopen februari. Slachtoffer was Holli Jeffcoat, de gehandicapte en zwangere 18-jarige dochter van de vrouw. Het kind raakte in verwachting na seksueel misbruik door de nieuwe echtgenoot van de moeder. 

James en Debi Holland, uit Lubbock County, vermoordden het tienermeisje door haar baarmoeder eruit te rukken, haar keel door te snijden en door haar te overdekken met steekwonden. Voor dit misdrijf zouden zij de doodstraf kunnen krijgen, schrijft NY Daily News.

Tien weken voor de moord kwamen de verkrachtingen door de stiefvader en de daaruit voortvloeiende zwangerschap aan het licht. Het misbruik startte zo'n acht jaar geleden, denken onderzoekers. De man zou tot de moord op het meisje besloten hebben omdat zij hulpverleners over de misdrijven had verteld. 

Holli was 13 weken zwanger toen zij werd afgeslacht. Het echtpaar Holland is daarom behalve voor de moord op de tiener ook aangeklaagd voor het doden van haar ongeboren vrucht. 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →