Vrouw wil niet koken, gaat ICT in, moet beurt krijgen, is boos 

11 juli 2017 - 15:34

Vreselijk leed op de vele duizenden vaderlandse ICT-afdelingen. Niet alleen kost het de belastingbetaler miljarden per jaar aan problemen die 'zo snel mogelijk worden opgelost' en waar 'naar wordt gekeken', maar vrouwen gaan er gebukt onder een tsunami van totaalseksisme

Zo blijkt uit een inventarisatie van de gezelligste gezinskrant van Nederland, het AD, dat vrouwen die op een van nature door mannelijke nerds gedomineerde ICT-afdeling werken seksitische grapjes moeten aanhoren. "En als je het niet leuk vindt ben je ongesteld of moet je een beurt krijgen", aldus één van de anonieme AD-snitches die nu waarschijnlijk gewoon weer aan het koken is en part time voor de kinders zorgt.

Een expert die seksuologe én psychologe is (toch al twee kneiterharde wetenschappen waarbij beslist geen sprake is van een gefeminiseerd vooroordeel), legt uit dat het vooral komt doordat er "veel snelle jongens werken met een mentaliteit van 'niet zeuren, maar doorpakken'."

Ja, dan vraag je er ook om natuurlijk. Niet zeuren maar doorpakken, en dat dan van een vrouw eisen, de snelste weg naar totale passief-agressieve verwarring, hysterie en chronische borderline. Dan zit er als vrouw weinig anders op dan huilend een safe space opzoeken om aldaar jezelf te beschadigen totdat iemand je negatieve signalen oppikt en je behandelt als slachtoffer.

Maar de échte reden dat veel zwak geslacht toch maar weer terug naar het aanrecht gaat is natuurlijk "de sfeer" die "masculien is en vergaderingen beginnen gerust om 7 uur 's ochtends".

Dat trekt geen vrouw, ooit. Dan moet ze namelijk om 04:30 uur op voor het haren föhnen, make-uppen, yoga'en, kleding uitzoeken, spullen zoeken die ze kwijt is, terug naar huis rijden voor de spullen die ze is vergeten en het bakje biogardische standroer lightkwark eten. 

Want masculiene sfeer, dus vinden de mannen van alles van je uiterlijk, ohjee, onzekerheid! 

We parttimen!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie