Vrouwen willen wél maar druven niet meer met blote borsten te zonnen

Vrouwen willen wél maar druven niet meer met blote borsten te zonnen 

15 augustus 2023 - 16:00

Uit zeer betrouwbaar onderzoek van magazine VROUW blijkt dat meer de helft van de vrouwen het liefst zont met de borsten bloot. Helaas voor deze vrouwen durft maar 37 procent ook echt de vriendinnen te bevrijden uit het strakke topje. Waarom durft de vrouw van tegenwoordig niet meer topless te zonnen?

Een vrouw in mooie bikini heeft nog niet topless op het strand gelegen: “Ik doe het niet meer." Vroeger durfde ze dit nog wel. Er is ook een vrouw die vlug haar bikinitopje aantrekt op het moment dat Sarah met camera haar kant op komt: “Ik zon altijd topless, omdat ik dat heel fijn vind. Maar als ik een camera als deze voorbij zie komen dan wordt het waarschijnlijk uitgezonden en dat zou ik niet fijn vinden."

Naast de angst voor social media zijn er ook vrouwen die denken dat het te maken heeft met mensen uit andere culturen: “Zij kijken er toch anders naar." Ze ziet het als een stukje vrijheid wat ze moet inleveren: “Je wilt geen object zijn waar alle aandacht naar gaat”. Gelukkig gaat er nu met haar tijgerprint bikini geen aandacht naar.

Mannen hebben er duidelijk minder moeilijk mee, die liggen allemaal met ontblote tempels van het zonnetje te genieten. Zij vinden het vervelend voor vrouwen dat zij dit niet meer durven. Gelukkig voelt deze man niet de behoefte om foto’s te maken van topless zonnende vrouwen. Kunnen ze toch weer opgelucht ademhalen op het strand.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml