Vuurwapenactiviste schiet eigen dochters dood
Buitenland

Vuurwapenactiviste schiet eigen dochters dood.

De 42-jarige Christy Sheats uit de Amerikaanse staat Texas heeft na een uit de hand gelopen familieruzie haar beide dochters van 17 en 22 jaar om het leven gebracht. De politie heeft haar vervolgens doodgeschoten omdat zij het pistool dat ze vast had, niet wilde laten vallen.

Op de verjaardag van de vader van de dochters ontstond er ruzie, hetgeen uiteindelijk ontaardde in een schietpartij, zo weet NY Daily News. De dochters probeerden volgens een getuige samen met hun vader het huis uit te vluchten. De jongste dochter werd in haar rug geschoten, en de oudste zakte voor het huis in elkaar. Toen de politie arriveerde lagen de dochters allebei op straat. Het 17-jarige slachtoffer is nog naar het ziekenhuis gebracht, maar het mocht niet meer baten.

Een buurman verklaart dat de vrouw en haar man pas weer samengekomen waren, na een eerdere scheiding. De man werd niet geraakt, maar is toch naar het ziekenhuis overgebracht omdat hij emotioneel in elkaar is gestort. Volgens de Facebook-pagina van Christy was zij in het bezit van een vuurwapen en vond zij ook dat men een tweede wapen in huis zou moeten kunnen hebben. Op haar Facebookpagina stonden ook verschillende berichten over haar dochters, waarin zij schrijft ontzettend veel van de meisjes te houden. De politie is nog bezig de zaak verder uit te zoeken.

Alle artikelen geladen. Overzicht →