VVD klaar met negativiteit 

18 december 2017 - 16:10

Ja, true. Het is dat duivelse sociale media die van u een depressieve burger maakt. U mag ook best weleens stilstaan bij wat er allemaal wél pico bello in orde is. Lezersvraag: Kunt u ons drie dingen opnoemen waar we met zijn allen trots op mogen zijn?

Gaat het dan bijvoorbeeld over dat supersuccesvolle immigratiebeleid? Wachtlijsten voor sociale huurwoningen, een bepaalde bevolkingsgroep uitgezonderd? Over het opschalen van het lage belastingtarief? Over het laten stijgen van zorgpremies? Het laten stijgen van de energienota? Over de vele voedselbanken in Nederland? Over de economie die weer in de lift zit, nadat het kabinet u eerst een crisis heeft aangepraat om u met dat excuus allerlei bezuinigingen door uw strot te duwen? De 'superzorg' en aandacht die onze ouderen krijgen? LHBT-koppeltjes die in randsteden niet zonder gevaar hand in hand over straat kunnen? Het ronduit lachwekkende rechtssysteem met taakstrafjes en excuus-videootjes? Partijkartelleden die elkaar in achterkamertjes baantjes beloven? Het afschaffen van het referendum? De Hillen-wet? De sleepwet?

De lijst is eindeloos, vrienden. Al snappen we best dat de VVD naar goed gebruik van de grote leider Mark Rutte een clown Bassie-act opvoert: Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie