VVD staat te ramptoeristen bij dom idee GroenLinks

VVD staat te ramptoeristen bij dom idee GroenLinks 

23 juni 2023 - 12:32

GroenLinks en D66 hadden weer een leuk idee voor Amsterdam, één van de belangrijkste wegen van de stad afsluiten. En dat allemaal voor het milieu. Het gevolg is dat er nu de hele dag file staat, dat is leuk voor het milieu. Alles stinkt door de smerige uitlaatgassen, ook leuk voor het milieu. En de hele dag geluidsoverlast. Dat is vooral heel leuk voor de bewoners.

De Amsterdammers zijn het spuugzat en gaan met potten en pannen de straten op om de protesteren: “We zijn er helemaal klaar mee. Je hebt hier twaalf uur per dag file, twaalf uur per dag”. Dat geeft de bewoners een opgesloten gevoel waardoor ze nog kwader worden: “Ik heb geen zin in al die auto’s hier, maar ik heb ook geen zin in de auto’s in de Weesperstraat. Ik heb helemaal geen zin in de auto’s”.

 

Gelukkig staat daar Daan Wijnants, raadslid voor de VVD in Amsterdam, te ramptoeristen. Hij wrijft tevreden in zijn handjes want dit is natuurlijk geen goede marketing voor GroenLinks en D66. “Dit is het gevolg van de beroemde knip in de Weesperstraat en een aantal andere straten. Een politiek project van GroenLinks, D66 en de bestuurders hier in Amsterdam om te kijken hoe je het autoverkeer kan verminderen door rigoureus wegen af te snijden. Dit is gewoon niet te manier”. Hij hoopt dan ook dat de mensen voortaan op de VVD stemmen. Want VVD laat natuurlijk al jaren zien dat zij de toppers van de politiek zijn.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml