Waarschuwing: Johan Vlemmix is weer losgelaten
Entertainment

Waarschuwing: Johan Vlemmix is weer losgelaten.

Derde dinsdag van september, Prinsjesdag it is. Ook al is de inhoud van het koffertje al lang en breed bekend, de formaliteiten horen er nu eenmaal bij.

En dus heeft ook oranjefanaat, zanger en minister van Feest, Johan Vlemmix, zijn hol verlaten. Vlemmix stond vanmorgen pas om 6.30 uur voor Paleis Noordeinde, naar eigen zeggen is hij "in vergelijking met andere jaren een beetje laat".

Getooid in het blauw heeft de beroepslolbroek zichzelf vandaag een belangrijke taak toegeëigend, namelijk het verspreiden van vredesvlaggetjes. "We willen een beetje het goede voorbeeld geven, er gebeurt zoveel in de wereld".

Het is niet helemaal duidelijk wie Vlemmix met "we" bedoelt, daar de notoire feestganger een team vormt dat bestaat uit Johan Vlemmix, Johan Vlemmix en Johan Vlemmix.

Mocht u de hyperenthousiaste feestganger tegen het lijf lopen, probeer dan te allen tijde oogcontact te vermijden. Ga plat op de grond liggen en wacht op hulp. Mocht die hulp niet komen, dan wensen wij u enorm veel sterkte.

Alle artikelen geladen. Overzicht →