Wanneer je wil neuken: 'Ik heb een openingszin en jij hebt zin'

Wanneer je wil neuken: 'Ik heb een openingszin en jij hebt zin' 

28 augustus 2023 - 12:00

Zuipen, feesten en af en toe een keer neuken. Het is de ideale vakantie voor veel jongeren. Dansen en sjansen op Cherso. Onze eigen DJ Parsa vloog naar de feestbestemming om te draaien, de billen te laten schudden en een mooie reportage te maken: “Heb je al geneukt?”

Als man valt er genoeg rond te kijken, maar soms is het leuk als het niet bij kijken blijft natuurlijk. Daarom heeft een zelfbenoemde fuckboy een leuke openingszin bedacht: “Ik heb een openingszin en jij hebt zin.” Maar hij werkt nog niet echt. Sommige meiden reageren helemaal niet, waarschijnlijk in een shocktoestand beland. Anderen zijn duidelijker: “Absoluut niet met jou.” De arme stakker, heeft hij het hele jaar gewerkt voor deze vakantie, lukt het hem niet eens om een meisje te versieren.

 

Toch zijn er altijd jongens die het wel lukt. Zo is er een leuke meid met een enorme zuigzoen in haar nek: “Zo, hij is flink bezig geweest zo te zien.” Zelf denkt ze dat het een muggenbult is. Het zal de alcohol wel zijn, dat tast je geheugen natuurlijk aan.

Kan je nou geen genoeg krijgen van deze geweldige content? Zondag om 18:00 uur staat er weer een fantastische aflevering van Pow Pow Cherso klaar. Dan draait Aryan op StarBeach. Kijken dus!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml