Wapens en drugs gevonden bij Chris Brown
Entertainment

Wapens en drugs gevonden bij Chris Brown.

In de woning van rapper, vrouwenmishandelaar en zanger Chris Brown heeft de politie na een alarmerend telefoontje van een vrouw vuurwapens en drugs gevonden. Brown knikkerde een plunjezak met daarin de spullen zelf uit het raam.

Toen de politie na het telefoontje van de vrouw, waarin zij stelde door Brown te zijn bedreigd met een pistool, om 3.00 uur vannacht bij het huis van de miljonair arriveerde, moesten zij wachten op goedkeuring van het huiszoekingsbevel. Terwijl de dienders op wacht stonden weigerde de zanger om zijn woning te verlaten, zo weet TMZ. In plaats daarvan donderde hij de plunjezak uit het raam, waarbij hij schreeuwde: "Kom me maar halen".

Video's

Brown vindt zichzelf zó stoer dat hij inmiddels twee video's postte op Instagram. Hierin vertelt hij dat zijn huis omsingeld is door de hermandad, maar dat hij weigert om zijn crib te verlaten. Ook krijst hij teksten als: "Black lives matter" en "I live in a palace nigger". Wat dat alles met zijn wapen- en drugsbezit te maken heeft is een raadsel. Op de beelden is onder meer te zien hoe Chris klaagt dat de politie altijd veel te laat komt opdagen als hij bijvoorbeeld belt over stalkers. Dan komt de 5-O pas de volgende dag. En dat is treiteren volgens Brown.

Alle artikelen geladen. Overzicht →