Wappie Koblenko: 'Kassabonnen hartstikke giftig!'

Wappie Koblenko: 'Kassabonnen hartstikke giftig!' 

04 juli 2023 - 12:33

Victoria Koblenko. Het is misschien een lekker wijf maar wat zij toch af en toe allemaal uitkraamt... Gisteren zat de 'oorlogsdeskundige' weer eens aan tafel bij talkshow Renze. Niet om over de oorlog in Oekraïne te praten, maar over de schadelijke gevolgen van alcohol. 

Zoals jullie weten blijkt uit nieuw onderzoek dat ook bij het nuttigen van één biertje per dag u al hartstikke dood kunt gaan. Alcohol drinken vergroot namelijk de kans op zeven soorten kanker. En of je nu eentje per dag drinkt of regelmatig zuipt: er bestaat geen gezonde hoeveelheid alcohol. 

Maar volgens Koblenko zijn er meer dingen in de wereld waar u hartstikke dood aan gaat. Neem kassabonnen (van de Albert Heijn of willekeurige andere winkel), die zijn zo mogelijk nog schadelijker voor het menselijk lichaam dan alcohol. "Je moet die bonnen sowieso niet aanraken, die zijn hartstikke giftig. Het inkt dat erop zit, dat is bewezen, dat is super giftig!", aldus Koblenko. Dit was natuurlijk reden voor talkshowhost Renze om door te vragen: "Maar hoe slecht? Krijg je er koorts van?” Victoria (lachend): “Morgen ga je DOOD!”, zo meldt Mediacourant.

Zucht. Helemaal compleet wappie, deze vrouw. Voor iedereen die zojuist ook honderden kassabonnen bij het ontbijt naar binnen heeft gewerkt: het is niet helemaal duidelijk waar zij op doelt. Vermoedelijk heeft ze het over Bisfenol A. wat vroeger in de inkt van kassabonnen zat, maar nu niet meer. Tegenwoordig wordt de tekst op de bonnen met een laser geprint. Geen zorgen dus!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml